За нас

ай-Фасилити ЕООД е с основен фокус върху фасилити мениджмънта – управление, стопанисване и планиране за вашия офис и бизнес

ай-Фасилити ЕООД е компания, правоприемник на ИСС Фасилити Сървисиз България ЕООД. Нашата мисия е да продължим да предоставяме фасилити мениджмънт услуги на най-високо ниво, следвайки най-високите международни стандарти и процедури, който могат да се приложат в България.

В ай-Фасилити поставяме нашите служители на първо място. . Ние се фокусираме върху наемането на подходящите хора, които да се грижат за Вашите нужди. И като ориентиран към хората бизнес, ние непрекъснато се уверяваме, че всеки член на нашия екип е щастлив и приобщен към екипа, тъй като знаем, че мотивацията е от решаващо значение при изпълнението на ежедневните задължения.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 14001:2004; ISO 45001:2018

Нашият екип

Екипът на ай-Фасилити е съставен от служители с дългогодишен опит в сферата на фасилити мениджмънт услугите, които компанията предоставя – техническа поддръжка, управление и поддръжка на имоти, административни / офис / услуги / озеленяване, почистване.

Основните ни предимства са:

Опит и квалификация за работа с електрическо напрежение

Възможност за техническо обслужване и ремонт на климатична техника

Сертификати за електробезопасност

Сертификати за заваряване

Опит в извършване на СМР

Супервайзори почистване с дългогодишен опит в компанията и управление на екипи от 50+ хигиениста

За нас

Станислав Шворчик

Мениджър и собственик
За нас

Валентина Златанова

Мениджър ключови клиенти
За нас

Даниела Костадинова

Офис мениджър
За нас

д-р Петър Ташев

Мениджър бизнес развитие
X